UKULELE night ***

Článok uverejnený: 22.05.2008 18:58:00
Počet reakcií: 1 / chcem sa vyjadriť

 

UKULELE night ***

    Nakoľko víkend opäť klope na dvere a žiadna dobrá akcia na obzore, navrhujem v sobotu 24. mája 2008 o 18:00 hod. podvečerné posedenie pod rúškom dobrej nálady. Ako miesto konania som vybral bezprostredné okolie ananásovníka v mojom byte. Vítaní sú všetci, ktorí nepodľahli sebaklamu a majú záujem viesť úplne zbytočné dialógy o skúsenostiach zo života všedných dní. Podávať sa budú iba omamné nápoje podľa vlastnej chute, ktorá sa predtým zhmotnila do návštevy obchodu s liehovinami. Ako príjemné jarné osvieženie je pripravená degustácia nápojov kubánskej propagandy tzv. Che Guevarovych drinkov. Len pre spresnenie dodávam, že „Che Guevara“ je revolučná liehovina s pravým karamelom, ktorá zaujme neopakovateľnou ľahko nasladlou rumovou chuťou. Je vhodná buď k priamej konzumácii pre ortodoxných revolucionárov alebo k príprave miešaných nápojov pre umiernených socialistov. K dispozícii budú tri rôzne miešané drinky:

    * CHEGUE COLA
      5 cl Che Guevara, 20 cl Cola, plátok citrónu, ľad

    * La BANDERA
      4 cl Che Guevara, 1 cl Pepermintový likér, 2 cl Albánska borovička (príp. Gin), šťava z ¼ citrónu, 15 cl ananásový džús, ľad

    * ERNESTO coffee
      4 cl Che Guevara, 5 g cukru, 10 cl horúca káva, 4 cl smotana
   

Fantázii sa medze nekladú a v prípadné vylepšenia v podobe tučnej Havany, Jamajských "vonných tyčiniek" alebo rezkých tónov kubánskej muziky budú spoločnosťou ocenené. Po skončení akcie je individuálny program v nočných uliciach a podnikoch spojený s diskusiou s miestnymi Ukulele girls.

Z dôvodu podozrievavosti voči štátnej moci je dobré si zapamätať vstupné heslo, na základe ktorého bude dotyčná osoba vpustená do poslednej bašty anarchie a voľnomyšlienkárstva. Heslo znie: HASTA LA VICTORIA SIEMPRE čo znamená „Až do večného víťazstva“ alebo voľne preložené „Na večné priateľstvo“.

Teším sa na vašu účasť...

 

Pozn.: z dôvodu ingrediálnej náročnosti, v prípade záujmu o drink La BANDERA pošli sms v tvare: {_LaBA¿¥¤¡A*BOR_} alebo {_LaBA¿¥¤¡A*GIN_} na moje telefónne číslo

 

Bezo (miestny loser a povaľač)

 

Reakcie k článku

+++
// marcel one //   [22.05.2008 21:55:50]

rad sa zucastnim tohot podujatia a necham mlynut svoje imperialisticke myslienky a pupustim uzdu fantazii unasanej v dialky na voni dobreho rumu a zahalenej do dymu cigar..


Web Address Email Address Bold Text Italic Text Underlined Text
 

 

 

 

hocikto>info (c) 2008